Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

 1. 1
 2. 2
Van hoog naar laag sorteren
 • Foto's van de meest smakelijke gerechten - #foodporn zien we steeds meer op sociale media voorbij komen. We houden van foto en we houden van eten. Door dit te combineren kun je de bekendheid van je restaurant aanzienlijk vergroten. Maar hoe maak je nu de beste foto? En hoe zorg je ervoor dat de consument ineens zin heeft in jouw gerechten?
 • Wij hebben talloze bijzondere presentatiemogelijkheden waarmee u naar hartenlust kunt combineren. Enkele voorbeelden:
 • Heston Blumenthal is één van ‘s werelds meest gevierde chef-koks. Hij wordt door World’s 50 Best Restaurants geroemd om zijn impact op het koken wereldwijd en het ontwikkelen van diverse kooktechnieken. Onder meer zijn verrassende creaties als likbaar behang en eetbare kerstballen. Heston Blumenthal wist in 2005 al de eerste plek te bemachtigen op de lijst van beste restaurants ter wereld met The Fat Duck en herhaalde dit kunststukje met Dinner by Heston Blumenthal. Maar wat maakt deze restaurants nu zo bijzonder?
 • Gek op kleur in uw interieur? Dan wordt u spontaan verliefd op ons Porcelite Seasons serviesgoed. Een vitrified hand gedecoreerde porseleinen serie met een rustiek uiterlijk van de seizoenen en ook ideaal voor mix en match. Mix and match is dé trend op dit moment en dat geldt ook voor de eettafel.
 • Vandaag de dag besteden steeds meer horecaondernemers aandacht aan hun gerechten en dan met name de manier waar op zij hun gerechten presenteren. Nu en dan lijkt het wel een sport te worden om zo bijzonder mogelijk gerechten te presenteren. The Guardian beschreef al eerder waarom attractieve borden zorgen voor smaakvollere gerechten. Gerechten worden gepresenteerd in gietijzeren pannen of pannetjes, in een Marokkaanse tajine of zelfs op houten of leistenen borden. Neemt u voor de verschillende presentatieconcepten eens een kijkje op ons presentatiepoint.
 • Hoezeer ook porselein en aardewerk sterk op elkaar lijken, het zijn toch twee essentieel verschillende producten. Vergelijk het maar met glas en plexiglas. Hoewel beiden op enige afstand gelijkenissen vertonen zijn het twee producten, glas en plastic. Aardewerk en porselein zijn beide keramische materialen die ontstaan door verschillende soorten klei met water te vermengen, te vormen en te bakken.
 • Het minst bijzondere aan The Bistronomy zijn de menu’s die op een iPad staan. Het restaurant in Vilvoorde, in de buurt van Brussel, haalt in het bijzonder de krantenkoppen omwille een gastvrije robot en andere futuristische handigheden. Maak kennis met de zeven technologische innovaties waarmee The Bistronomy de toekomst presenteert.
 • Consumenten worden zich steeds bewuster van het milieu en gaan vaker voor gezonde en biologische maaltijden. Waarom zou u als ondernemer hier dan niet in meegaan? Maak kennis met een product dat veelzijdiger in gebruik, goedkoper en milieu vriendelijker is dan Melamine: Bamboo Fibre.
 • Gekke, hippe en de meest vernieuwende ontwikkelingen uit horecaland, daar houden wij van. Daarnaast inspireert het ons om te zoeken naar verassende belevenissen. Zo ook het volgende nieuwe restaurant.

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

 1. 1
 2. 2
Van hoog naar laag sorteren