Het bedrijf Stylepoint

Stylepoint showroom Stylepoint showroom Stylepoint showroom

Stylepoint is de gespecialiseerde importeur van gedekte tafelartikelen als porselein, glaswerk en bestek. Stylepoint levert aan onder andere horecabedrijven met een nauwkeurig geselecteerd distributienetwerk. In de afgelopen jaren heeft Stylepoint een betrouwbare en zeer stabiele reputatie opgebouwd met kwalitatief sterke merken, een breed assortiment en service gerichte handelsmethode.

Het hoofdkantoor en Europees magazijn is gevestigd in Utrecht van waaruit, via het distributienetwerk, de horeca markt wordt bediend.

Het assortiment is geschikt voor alle kwaliteits- en serviceniveaus van de gastvrijheids- en cateringindustrie. De gevoerde merken en aangeboden artikelen lenen zich uitstekend voor meerdere toepassingen en combinatiemogelijkheden.

Stylepoint voegt continu artikelen aan het assortiment toe, waarbij gelet wordt op de wensen van de gebruiker en innovaties in de markt. Dit immer tegen scherpe prijzen en uiteraard gewaarborgde horecakwaliteit. Wij zijn trots u onze producten te presenteren welke bestaan uit horecaporselein als St.James, Porcelite en Q Fine China. De bestekmerken, Becchetti en Inoxbeck. Stölzle en Pa┼čabahçe glaswerk artikelen, Melamine buffetartikelen en Daymark Voedselveiligheidsartikelen.