Inspiratiecentrum Stylepoint


Kom naar Utrecht en breng uw concept tot leven

Mix, match, voel en test. U kunt terecht in onze showroom voor persoonlijk advies, de nieuwste trend en natuurlijk voor het op doen van inspiratie! Wij hebben een showroom van ruim 450 m2, aan huis, speciaal ingericht om u op interactieve manier kennis te laten maken met onze producten. Ook kunt u een kijkje nemen in onze ‘kraamkamer’ waar u de meest hippe en vernieuwende items vindt die nog geen onderdeel uitmaken van ons assortiment. Wij horen graag uw mening. U bent van harte welkom om hier inspiratie op te doen en de nieuwe trends voor komend jaar alvast te bekijken en sturen.

Maak een afspraak voor een interactieve sessie of lees meer over de mogelijkheden

Afspraak makenOntdek nieuwe mogelijkheden op een interactieve manier

Mix & MatchBent u opzoek naar een nieuw concept, of wilt u uw huidige concept nieuw leven in blazen?
In de showroom kunt u rustig een tafeltje dekken met de verschillende producten uit ons assortiment.
Door te mixen en matchen kunt u nieuwe mogelijkheden ontdekken. Maak een afspraak via de onderstaande knop.

Sneak PreviewHier luisteren wij naar u. In de showroom kunnen wij u adviseren over het huidige assortiment, maar in de kraamkamer bent u aan het woord.
Deze kamer staat vol met vernieuwende en hippe items, waarvan wij graag horen welke u terug wilt zien in ons assortiment. Een crowdsourcing van expertise en gedachtes, want in de kraamkamer worden nieuwe trends geboren.

InspiratiesessieInspiratie nodig? U kunt altijd vrijblijvend langskomen.
Er staan regelmatig nieuwe items in de showroom en wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om een geheel nieuw concept of het aanscherpen van een bestaande. 
U kunt een afspraak maken met een van onze accountmanagers, via onderstaand button, voor advies en ondersteuning.

Wij vinden het erg leuk als u langs komt, maar hebben bij voorkeur dat u een afspraak maakt. Zo kunnen onze adviseurs ruimte reserveren in hun agenda om u van dienst te zijn. Een afspraak maakt u gemakkelijk via het contactformulier of door te bellen naar: +31 (0)30 687 84 84.

Afspraak maken